ALTA POLÍTICA

ALTA POLITICA va ser la qualificació que va rebre el film Érase una vez... (1950) per part de la censura franquista, un film d’animació fet a Barcelona per representants tant de l’alta cultura com de la cultura popular del moment. Va costar 5 milions de pessetes que no es van recuperar. Els distribuïdors van tenir por. De què? Per esbrinar-ho, he començat un documental.

ALTA POLITICA fue la calificación que recibió el film Érase una vez... (1950) por parte de la censura franquista, un film de animación hecho en Barcelona por representantes de la alta cultura y la cultura popular del momento. Costó 5 millones de pesetas que no se recuperaron. Los distribuidores tuvieron miedo. ¿De qué? Para averiguarlo, he empezado un documental.

ALTA POLITICA (politically permetted) was the certification Franco's censors gave to the children animated film Érase una vez... (1950). Its budget was 5 million pesetas that wasn't recouped. The distributors were afraid. Afraid of what? To answer that question, I've started shooting a documentary.

dilluns, 14 d’octubre de 2013

Screening of a rough cut

El Centre Cívic El Coll - La Bruguera ens ha convidat a participar en l'homenatge a Josep Escobar. Hi passarem quatre curts realitzats pel mestre de l'animació i una versió provisional del documental, que encara es troba en fase de producció. Tot i així, tenim ganes d'anar ensenyant el que estem rodant.
Us esperem el dijous dia 17 a les 19h hores.

El Centre Cívic El Coll - La Bruguera nos ha invitado a participar en el homenaje a Josep Escobar. Pasaremos cuatro cortos realizados por el maestro de la animación y una versión provisional del documental, que aún se encuentra en la fase de producción. A pesar de ello, tenemos ganas de mostraros lo que estamos rodando. Os esperamos el jueves dia 17 a las 19h.

El Centre Cívic El Coll - La Bruguera has invited us to participate in the homage to Josep Escobar. We will screen four short films directed by the master of Spanish animation and a rough cut of the documentary, which we are still shooting. Meanwhile, we want to show you what we are shooting. We will wait for you onThursday 17th at 19pm.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada